• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SJAJAN NASTUP NINE KRALJIĆ NA EUROSONGU U ŠVEDSKOJ !!!

Nina Kraljić, rođena Lipovljanka, predstavnica je Hrvatske na ovogodišnjoj pjesmi Eurovizije, što se održava u Švedskoj. U utorak, 10. svibnja uspješno je izvela svoju pjesmu ‘Lighthouse’ čime se je plasirala na završnu večer koja će se održati u subotu, 14. svibnja.

1-nina-eurosong (5)Na prvoj polufinalnoj večeri, Nina Kraljić nastupala je peta po redu, i peta po redu je saznala, pri objavljivanju rezultata, da se je plasirala na finalnu večer. Tako je Hrvatska nakon 7 godina ponovo na završnoj večeri Eurosonga, pjevačkog natjecanja europskih zemalja, na kojem ove godine sudjeluju 42 zemlje.

Kako stanovnici svoje zemlje ne mogu glasovati za svog predstavnika na natjecanju, nego za sve druge predstavnike, ulazak na završnu večer pokazatelj je da se je Ninina pjesma ‘Lighthouse’  svidjela glasačima ostalih europskih zemalja. Sigurno će to Nini i ekipi HTV-a, biti dalji impuls za odličan nastup i na finalnoj večeri, i još bolji plasman na kraju ovogodišnjeg Eurosonga u Stockholmu. Osim toga, Nina se svidjela i novinarima službenog portala Eurosonga koji su joj dodijelili titulu miss Eurosonga ESCKAZ – (Eurovision Song Contest Knowledge A to Z), kako se ističe u obrazloženju, zbog njene unutrašnje i vanjske ljepote.

S podrškom i neizvjesnošću gledao se nastup Nine Kraljić i u domu obitelji Kraljić u Lipovljanima, gdje su europsko pjevačko natjecanje gledali otac Željko i mlađa sestra. Mama Irena i baka Dinka Tisaj, svojoj Nini podršku su pružale iz gledališta arene Eurosonga u Stockholmu, u koji su otputovale prije tri dana.

I u mnogim domovima u Lipovljanima, posebno među mladima, sa zanimanjem se pratio nastup Nine Kraljić na Eurosongu. Lipovljani se ponose uspješnim pjevačkim nastupima Nine, uz pružanje podrške od prošlogodišnjeg natjecanja i pobjede na ‘The Voiceu’. Nina je nastupila u zabavnom programu prošlogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, a možda se nastup naše predstavnice na Eurosongu ponovi i ove godine.

Cilj ovogodišnjeg hrvatskog nastupa na Eurosongu, ulazak na završnu večer natjecanja za najbolju pjesmu Eurovizije, je ostvaren. Našoj Nini želimo uspješan nastup i u subotu, i što više osvojeno mjesto na ljestvici uspješnih izvođača.

Damir SMETKO

1-nina-eurosong (7)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content