Nedjelja, 28 travnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OBAVIJEST O PROMJENI TERMINA ODIGRAVANJA PRIJATELJSKIH NOGOMETNIH UTAKMICA U SKLOPU ODRŽAVANJA MANIFESTACIJE LIPOVLJANSKI SUSRETI 2014.

Obavještavamo sve posjetitelje Lipovljanskih susreta, ljubitelje sporta i nogometa da je došlo do promjena u sportskom djelu održavanja programa Lipovljanskih susreta 2014., koje su se dogodile zbog neodgodivih obveza GNK Dinamo Zagreb.

Naime, prijateljska utakmica između momčadi ŠNK Slavonac Lipovljani i GNK Dinamo Zagreb, koja je bila predviđena za nedjelju, 24. kolovoza 2014. u 17 sati, odigrati u novom terminu, odnosno dan ranije, u subotu, 23. kolovoza 2014. S početkom u 17 sati na nogometnom igralištu ŠNK Slavonac Lipovljani.

 

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane ljubitelje sporta, nogometa i posjetitelje Lipovljanskih susreta da će se na prijateljskoj utakmici u Lipovljanima u subotu 23.kolovoza predstaviti mnogi igrači, članovi Hrvatske nogometne reprezentacije U19, te pojačanje GNK Dinamo u ljetnom periodu Dani Olmo, donedavni kapetan i najbolji igrač mlade selekcije Barcelone.

Utakmica između ekipe veterana NK Slavonac Lipovljani iveterana NK Hrvatski dragovoljac, koja je bila predviđena za nedjelju u 19 sati, odigrat će se u nedjelju 24. kolovoza 2014. S početkom u 18 sati.

Satnica ostatka programa, ostaje nepromijenjena te će se održavati prema zasada predviđenom planu.

Organizacijski odbor Lipovljanskih susreta

Obavijest-LS nogometne utakmice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content