• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODOBRENO 45.000,00 € MINISTARSTVA TURIZMA I SPORTA ZA IZGRADNJU FITNESS IGRALIŠTA NA OTVORENOM U LIPOVLJANIMA

Općinski načelnik Nikola Horvat danas je prisustvovao potpisivanju i svečanoj dodjeli ugovora o sufinanciranju izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini. Svečana dodjela održana je u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a općinskom načelniku, ugovor vrijedan 45.000,00 eura, uručila je ministrica Nikolina Brnjac.

Na javni poziv Ministarstva koji je objavljen 27.10.2023. godine, Općina Lipovljani prijavila je projekt izgradnje i opremanja fitness igrališta na otvorenom, koje će se prostirati na površini 205 m2, a opremit će se sa 12 sprava za vježbanje, od čega će dvije sprave biti prilagođene osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Izgradnja fitnessa na otvorenom planirana je na tzv „Linijama“ uz budući sportski centar, projekt za koji je nedavno ishođena i građevinska dozvola i koji je podijeljen u tri faze. Prva faza je izgradnja četverostazne kuglane s pripadajućim prostorijama, čija je procijenjena vrijednost 1,4 mil. eura + pdv.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content