• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Tijekom 2019. godine uređivali vatrogasno spremište i obnavljali opremu DVD-a Krivaj

Jedan požar otvorenog prostora i akcija uređenja vatrogasne spremnice obilježili su prošlu godinu u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Krivaj. Redovnu godišnju Skupštinu s osvrtom na 2019. godinu, članovi DVD Krivaj održali su u nedjelju, 8.ožujka.

Godišnju Skupštinu vodio je Darko Jordan, predsjednik DVD Krivaj, a izvješće o radu društva u 2019. godini pročitao je Zoran Tisaj. U prošloj godini obnovili su i dio vatrogasne opreme, te izvršili veći servis kombi vozila.

Prema izvješću blagajnika društva Karla Makala ukupni prihod u 2019. godini ostvarili su u iznosu od gotovo 21.000 kuna., a prihod u blagajni bio je 6.700 kuna. Ukupni rashodi tijekom godine bili su im 15.500 kuna i 4.500 kuna iz blagajne, pa im je na kraju godine ipak ostalo 7.500 kuna koje će utrošiti ovu godinu na akcije uređenja.

 Izvješća o radu i financijskom poslovanju u 2019. godini članovi DVD Krivaj prihvatili su bez rasprave, kao i Plan rada i financijskog poslovanja za ovu godinu. Tijekom ove godine očekuju prihod od 20.000 kuna, od čega 5.000 kuna žele utrošiti u nabavku opreme.

Na uspješnom radu vatrogascima je čestitao Mladen Jancetić, predsjednik MO Krivaj, Zlatko Pješ, zapovjednik VZO Lipovljani i Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani.

Godišnja Skupština bila je i prilika da se vatrogascima dodjela i vatrogasne spomenice. Za 20 godina provedenih u vatrogastvu vatrogasne spomenice dobili su: Goran Sajdl, Josip Pastor, Ankica Biindić, Ivan Nemec, Marko Biondić i Dejan Milovac. Spomenice je uručio Zlatko Pješ, zapovjednik VZO Lipovljani.

Nakon podjele vatrogasnih priznanja redovna godišnja Skupština članova DVD Krivaj završila je zajedničkim ručkom i druženjem u Društvenom domu. Tijekom druženja Darko Jordan, predsjednik društva, članicama društva i vatrogaskinjama, gošćama na Skupštini, povodom Dana žena uručio je simboličan poklon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content