• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAPOČELA SANACIJA NERAZVRSTANIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE LIPOVLJANI

Iz sredstava redovnog održavanja nerazvrstanih cesta, kojim upravlja Općina Lipovljani, početkom ožujka započeo je popravak prometnica u Općini Lipovljani. U srijedu, 29. ožujka, djelatnici Strabaga, asfaltirali su oštećene dijelove prometnice u Željanskoj ulici, koja je nakon dugog zimskog razdoblja na pojedinim mjestima bila u potpunosti uništena, a utrošeno je oko 66 tona vruće asfaltne mase.

                Kako bi što kvalitetnije sanirali udarne rupe i čitave popucale plohe, djelatnici domaćeg komunalnog poduzeća ‘Lipkom servisi’, tijekom ožujka izvršili su pripreme za asfaltiranje, dok su asfaltiranje svih oštećenja, u srijedu, 29. ožujka izvršili su djelatnici Strabaga. Ostale radove oko uređenja i zasipavanja bankina i odvodnje, prema potrebi, obaviti će djelatnici ‘Lipkom servisa’.

                Ovim radovima, započelo je održavanje nerazvrstanih cesta na području općine, na kojima će se izvršavati krpanje udarnih rupa vrućim asfaltom, zasipavanje bankina, kao i uređenje kanala. Radovi će se izvršavati u mjesecu travnju, planiranom dinamikom utvrđenom redovnim programom održavanja nerazvrstanih cesta za područje općine Lipovljani, koji za ovu godinu iznosi oko 230.000 kuna, a prema potrebi će se nadopunama proračuna povećavati.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content