• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VESELO ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA ZA UČENIKE OSNOVNE ŠKOLE U LIPOVLJANIMA

Veselo, uz pjesmu i riječi dobrodošlice, u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima započela je nova školska godina, u ponedjeljak, 5. rujna. Na satu dobrodošlice, u predvorju škole, okupili su se svi učenici i učitelji, GEDSC DIGITAL CAMERAzaposlenici i roditelji prvašića, a župnik lipovljanske župe Tomislav Pavlović podijelio je blagoslov za uspješnu novu školsku godinu.

S pjesmom nekoliko članova zbora, koje je na gitari pratio vjeroučitelj Ivica Hrmo, dočekani su učenici lipovljanske Osnovne škole na početku nove obrazovno godine. Sve učenike, učitelje, zaposlenike i roditelje pozdravila je ravnateljica Mirjana FaltisGEDSC DIGITAL CAMERA i zaželjela svima vrlo uspješnu novu školsku godinu.

Dobro obrazovanje i odlične rezultate svim učenicima osnovne škole, u kratkom pozdravnom govoru, zaželio je i Mario Ribar, GEDSC DIGITAL CAMERAnačelnik općine Lipovljani. Kako bi prvašićima uljepšao dan, poklonio im je košaricu slatkiša.

Molitve, zajedničku molitvu i blagoslov na početku školske godine svima je uputio i Tomislav Pavlović, lipovlanski župnik. A kada je zazvonilo zvono za završetak prvog školskog sata, svi učenici, osim onih prvog i drugog razreda, uputili su se sa svojim učiteljima na nastavu. U predvorju škole nastavljen je program samo za prvašiće, koji su ove godine, u matičnoj školi raspoređeni u dva razredna odjeljenja.

GEDSC DIGITAL CAMERALanjski učenici prvog razreda priredili su kratki program za svoje nove prijatelje koji su prvi dan došli u školu, kako bi ih ohrabrili i pokazali im da je u školi zanimljivo i GEDSC DIGITAL CAMERAlijepo. Iako je bilo i ponekih suza, svi učenici prvog razreda veselo su se uputili u učionice sa svojim učiteljicama.

U školskoj knjižnici s roditeljima je održan i prvi sastanak, na kojem se govorilo o početku obrazovanja njihove djece, obvezama i postupcima, kako bi svima olakšali prve dana školovanja. Što to konkretno učenike pojedinog razreda očekuje u novoj školskoj godini, kakav je nastavni program i koja su potrebna pomagala, govorilo se na prvim satovima nastave. Svake godine učenici lipovljanske Osnovne škole ostvaruju dobre rezultate na natjecanjima, što je i jedno od mjerila uspješnosti pa svi vjeruju u još jednu uspješnu školsku godinu, s odličnim rezultatima odgoja i obrazovanja.

Damir SMETKO

GEDSC DIGITAL CAMERA

GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content