• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VATROMET, NINA KRALJIĆ & „TRIO“, GAZDE I GRUPA KINGS RASPLAMSALI ATMOSFERU DRUGE ZABAVNE VEČERI „SUSRETA“

Nakon vatrometa i lijepog nastupa kulturno-umjetničkih društava nacionalnih manjina koji kroz svoje nastupe čuvaju tradicijsku kulturu, više tisuća posjetitelja zabavilo se do ranih jutarnjih sati na koncertu uz tri glazbena izvođača.

Svojim divnim, iskrenim, čistim glasom, većinu posjetitelja dirnula je Nina Kraljić sa svojim bendom „Trio“. Rođena Lipovljanka njeguje svoj osebujan i izuzetno kvalitetan glazbeni stil u kojem kao da otvara dušu svakom rečenicom koju otpjeva, što publiku ostavlja bez riječi i prepušta se uživanju ove mlade umjetnice pred kojom je, sasvim sigurno, zavidna karijera.

Tamburaški sastav „Gazde“ svojim su nastupom rasplesali publiku izvodeći poznate hitove poput „Zbog tebe sam to što jesam“, „Moj did Luka“ i mnogih drugih.

Uvijek raspoloženi za potaknuti odličnu atmosferu, u toj službi nisu podbacili niti ovoga puta u Lipovljanima.

Na kraju, s pozornice „Lipovljanskih susreta“ zasvirali su i članovi grupe Kings iz Zagreba. Svirali su do ranih jutarnjih sati, a pratili su ih posjetitelji koji se nisu umorili od bogatog zabavnog programa drugog dana „Lipovljanskih susreta 2017.“

Martina Prochazka Kovačić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content