• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UPUĆENI POZIVI ZA SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

Nakon ljetne stanke, vijećnici Općinskog vijeća općine Lipovljani sastat će se u srijedu, 30. rujna na 16. sjednici. Za sjednicu je pripremljen dnevni red od 11 točaka.

Nakon usvajanja zapisnika s prošle, 15. sjednice Općinskog vijeća i ‘Aktualnog sata’, općinski vijećnici će raspravljati o polugodišnjem izvršenju Proračuna Općine Lipovljani u 2015. godini, a nakon toga i o polugodišnjem izvršenju Plana razvojnih programa u ovoj godini.

Na klupama općinskih vijećnika naći će se i izvješća o poslovanju ‘LIP-KOM-a’ i ‘Lipkom servisa’, poduzeća općine Lipovljani za distribuciju vode i komunalne servise, u 2014. godini.

O radu i financijskom poslovanju u prvih 6 mjeseci 2015. godine, svoja izvješća vijećnicima podnijet će Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani i Dječji vrtić ‘Iskrica’, Lipovljani.

Na kraju sjednice odlučivat će se o dopuni odluke o sudjelovanju roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića ‘Iskrica’, o odluci da se daruju nekretnine i o prijedlogu odluke o raspisivanju javnog natječaja za stipendiranje studenata.

Dnevni red 16. sjednice Općinskog vijeća

1-Dnevni red 16. sjednice Općinskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content