• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UDVDR OGRANAK LIPOVLJANI UKUPNI POBJEDNIK 23. ŽUPANIJSKOG SPORTSKOG NATJECANJA

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske, Ogranak Lipovljani sudjelovala je na 23. Županijskom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana domovinskog rata koje se održalo 09.06.2018. godine u Kutini.

Na ovom natjecanju sudjelovali su, pored UDVDR, Ogranka Lipovljani,  ogranci iz Popovače, Velike Ludine,  Petrinje,  Kutine, Topuskog, Gline i Siska, ukupno 340 natjecatelja.

Sustav natjecanja je takav da se natječe u 8 sportova, i to: potezanje užeta, boćanje, nogomet i stolni tenis, koji se boduju ekipno i na državno natjecanje se plasiraju najbolje ekipe,  dok se streljaštvo, kuglanje, pikado i šah boduju pojedinačno i na državno sportsko natjecanje odlaze najbolji pojedinci.

Dragovoljci i veterani domovinskog rata iz Lipovljana još su jednom pokazali svoje zajedništvo i sposobnosti i osvojili prvo mjesto u ukupnom poretku, te prijelazni pehar na ovom županijskom sportskom natjecanju, a na državno sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana domovinskog rata plasirali su se ekipno u potezanju užeta i stolnom tenisu, te pojedinačno u kuglanju.

Tim povodom načelnik Općine Lipovljani Nikola Horvat priredio je prijem za dragovoljce i veterane, te im čestitao na odličnom uspjehu i plasmanu na državne sportske igre koje će se održati u mjesecu rujnu u Velikoj Gorici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content