Nedjelja, 28 travnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA JE SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA NA KOJOJ SE OČEKUJE PRVI REBALANS PRORAČUNA

Za četvrtak, 9. srpnja uvečer sazvana je 15. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani. Za sjednicu je pripremljen dnevni red od 11 točaka dnevnog reda, a najvažnija točka bit će prva ovogodišnja izmjena i dopuna Proračuna općine Lipovljani.

Sjednica će započeti usvajanjem zapisnika s prošle sjednice, te aktualnim satom, na kojem se očekuju vijećnička pitanja. Nakon njih bit će obrazloženje izmjene i dopune Proračuna općine Lipovljani, a nakon toga i izmjene i dopune razvojnih programa, programa gradnje komunalne infrastrukture i održavanja komunalne infrastrukture, u kojima će doći do promjena slijedom izmjena u općinskom Proračunu.

U drugom djelu dnevnog reda, na sjednici će biti raspravljeno o naknadama članova Općinskog vijeća i njegovih tijela, o plaći i drugim primanjima općinskog načelnika i naknadi za rad zamjenika općinskog načelnika, raspravit će se prijedlog Odluke o subvencioniranju prijevoza učenika, o rijenosu vlasništva komunalnih vodnih građevina i o usklađivanju Plana zaštite od požara i eksplozija općine Lipovljani za 2015. godinu.

Poslije ove, 15. sjednice općinski vijećnici će krenuti na ljetnu stanku.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content