• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

PRIJEM ZA MLADE NOGOMETAŠE IZ LIPOVLJANA

U petak, 15.lipnja, u Općinskoj vijećnici održan je prijem za mlade nogometaše Športskog nogometnog kluba Slavonac iz Lipovljana.

S dječacima su stigli trener, potpredsjednici, tajnik te jedan dio roditelja kojima, uz trenera, svakako pripada veliki dio zasluga za rezultate koji su ostvareni ove sezone, a rezultati za jednu ovako malu sredinu su i više nego zapanjujući, pa je tako momčad starijih pionira sezonu završila na 2. mjestu županijske nogometne lige, lige u kojoj se natječu puno renomiraniji klubovi kao što su Segesta, Moslavina, Libertas i drugi.

Na dobrim rezultatima čestitao im je i općinski načelnik Nikola Horvat.

Drago mi je vidjeti vas ovdje u ovolikom broju, čestitam vam na sjajnim rezultatima ove sezone te se zahvaljujem jer ste na najbolji mogući način branili boje naše Općine. Ponosan sam na sve vas, na trenere i vodstvo kluba jer ovo je pokazatelj kako se zalaganjem, entuzijazmom i ljubavlju prema sportu može puno toga postići. Škola nogometa u Lipovljanima projekt je Općine u suradnji sa Športskim nogometnim klubom Slavonac, a pozitivno ozračje kod djece, trenera i roditelja, te vaši rezultati opravdavaju svaku želju mene i Općine Lipovljani da financijski pratimo rad Škole nogometa’ – istaknuo je načelnik.

Na potpori i svemu što Općina čini za mlade sportaše zahvalio se i Igor Hadžinski, tajnik kluba.

‘Zahvaljujem se u ime svih igrača, roditelja i članova uprave našeg kluba Općini Lipovljani što su u našim najmlađima prepoznali potencijal i u ovim teškim vremenima pronašli sredstva za jedan ovakav projekt, jedan kolektiv kakav je naš.  Nadamo se da smo svojim rezultatima opravdali vaše povjerenje te vjerujem kako ćemo uz kvalitetan i predani rad to činiti i u budućnosti.’

Potpori Općine se u ime igrača, roditelja i trenera zahvalio i koordinator te trener Škole nogometa, gospodin Robert Mladić, obećavši kako će se potruditi i u budućnosti sa prstićima, limačima, starijim i mlađim pionirima, te od sljedeće sezone i juniorima, postizati što bolje rezultate.

‘Vi ste za nas velika čast i ponos, nastavit ćemo ulaganja u mlade jer je to budućnost, a ulaganje u sport je i ulog u zdrav život’ – dodao je na kraju načelnik Horvat te pozvao najmlađe na prigodni domjenak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content