Subota, 27 travnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NAKON LJETNE STANKE SAZVANA 21. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

Nakon ljetne stanke, za srijedu, 5. listopada u 19.30 sati sazvana je 21. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani. Za sjednicu je, općinskim vijećnicima, predloženo 9 točaka dnevnog reda.

Nakon usvajanja zapisnika s 20. sjednice, održat će se aktualni sat na kom će vijećnici upućivati svoja pitanja. Na raspravu i usvajanje, potom će doći, polugodišnji izvještaj o izvršenju općinskog proračuna Općine Lipovljani za prvu polovicu 2016. godine, te polugodišnje izvršenje razvojnih programa vezano na to vremensko razdoblje.

Polugodišnje izvršenje financijskog plana, raspravit će vijećnici, i za općinske ustanove: Dječji vrtić ‘Iskrica’ i Narodnu knjižnicu i čitaonicu Lipovljani. Nakon polugodišnjih izvješća, pred vijećnike će doći prijedlog odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja i prijavu na natječaj za izgradnju novog Dječjeg vrtića i rekonstrukciju ulice Josipa Kozarca s nogostupom.

Na kraju 21. sjednice Općinskog vijeća u Lipovljanima vijećnici će raspravljati o izmjenama i dopunama Pravilnika o stipendiranju studenata i prijedlog odluke o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima općine Lipovljani.

Damir SMETKO

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content