• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

KNJIŽNICA U LIPOVLJANIMA SRIJEDOM POPODNE NUDI ZANIMLJIVE SADRŽAJE

Narodna knjižnica i čitaonica u Lipovljanima nakon ljetnog programa, te sudjelovanja u organizaciji ‘Lipovljanskih susreta 2015.’, nastavlja svoje stale aktivnosti za članove knjižnice, ali i sve ostale sumještane. Veći broj književnih događaja lipovljanska Narodna knjižnica pripremila je za ‘Mjesec hrvatske knjige’, koji traje od 15. listopada do 15. studenog ove godine, a zanimljive sadržaje nude svake srijede u popodnevnim satima.

Knjižnica i čitaonica u Lipovljanima radi kroz tjedan u dopodnevnim satima, od 7.30 do 15.30 sati, a samo srijedom radi u popodnevnim satima od 11.30 do 19.30 sati. Kako bi i zaposleni sumještani mogli dolaziti na razne programe Narodne knjižnice i čitaonice, do kraja 2015. godine dogovorene su zanimljive aktivnosti koje će se odvijati samo srijedom.

Tako će se svake srijede u rujnu, listopadu, studenom i prosincu u Knjižnici i čitaonici, s početkom u 13 sati, organizirati predavanje ‘Podrška u dojenju’, čija je voditeljica Đurđica Vidmarović, medicinska sestra Doma zdravlja. Prisustvovanje predavanjima za sve dojilje je besplatno.

Svake srijede, s početkom u 17 sati biti će organizirano kompjutersko opismenjavanje odraslih, čiji će voditelj biti mladi sumještanin Zoran Gaćeša. Prijave su u toku, a osnove kompjuterskog opismenjavanja Knjižnica u Lipovljanima organizira besplatno za sve svoje članove, koji bi željeli naučiti raditi na računalu.

Svake srijede od 18 sati svi zainteresirani za društvene igre mogu doći na upoznavanje i učenje igre GO. Školu misaone igre GO vodit će prof. Branko Odobašić, a mogu se uključiti sve generacije, od predškolske djece, do umirovljenika. Predavanja i igra za sve posjetitelje su besplatni, jedini uvjet je da ste član Narodne knjižnice i čitaonice u Lipovljanima. Novi članovi se u Narodnu knjižnicu i čitaonicu u Lipovljanima mogu upisati tijekom cijele godine.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content