• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

IVICA MIHINAC IZ KRALJEVE VELIKE OSTVARIO JE NAJBOLJI ULOV NA NATJECANJU RIBOLOVACA ‘ŠARANA’

Športsko-ribolovno društvo ‘Šaran’ iz Lipovljana, svoje česte aktivnosti, nastavilo je organiziranjem godišnjeg društvenog natjecanja u lovu ribe na plovak, za sve članove društva, u tri kategorije. Trosatno natjecanje održano je na vlastitim vodama kod Gradine, u nedjelju, 9. rujna.

                U konkurenciji kadeta natjecalo se 8 najmlađih ribolovaca ‘Šarana’. Pobijedio je Luka Stublija iz Brestače s najviše ulovljene ribe, a drugo mjesto osvojio je Sebastijan Liščinski. Treći najbolji ulov imao je Mario Babić. Svi oni dobili su medalje i vrijedne poklone od ‘Šarana’, koje su im uručili Veljko Lisac, tajnik društva i Josip Hudec, predsjednik ‘Šarana’.

                U kategoriji žena najbolji ulov imala je Ana Krajči iz Lipovljana. Drugo mjesto osvojila je Vikica Jajetić, a treće mjesto Božica Capan. I njima su čelnici ‘Šarana’ uručili medalje i vrijedne poklone.

                U kategoriji seniora, najjačoj konkurenciji u ‘Šaranu’, premoćno je pobijedio Ivica Mihinac, iz Kraljeve Velike, s velikim ulovom šarana. Drugo mjesto osvojio je Ivan Domitrović, a treće mjesto Tomislav Hudec. Zanimljivo je da je četvrto mjesto, među 25 natjecatelja, osvojio Josip Hudec, predsjednik društva, koji je u ime ‘Šarana’, najboljim ribolovcima dodijelio medalje i vrijedne poklone ribičkog pribora. Društvo je nagrade osiguralo u suradnji s Općinom Lipovljani.

                – Vrlo smo zadovoljni održanim natjecanjem i odazivom naših  članova na godišnje natjecanje. Od ukupno gotovo 100 članova društva, njih više od 50 odazvalo se natjecanju i zajedničkom druženju. Lijepo vrijeme nas je poslužilo, bilo je dobrih ulova i jakih ‘ugriza’ ribe, pa smo izuzetno zadovoljni ovim natjecanjem. Čestitamo pobjednicima – rekao je Josip Hudec tijekom dodjela nagrada i obraćanja članstvu društva, nakon uručenja medalja i poklona.

                Na kraju natjecanja uručen je i pehar za najbolji ulov, a pripao je Ivici Mihincu, koji je od svih natjecatelja ostvario najbolji ulov. Njemu i ostalim natjecateljima čestitali su Nikola Horvat i Ljiljana Tomić, načelnik općine Lipovljani i njegova zamjenica, koji su obišli članove Športskog ribolovnog društva ‘Šaran’ tijekom natjecanja. Pohvalili su njihov rad i njihovo uređivanje okoliša voda s kojima gospodare. Bila je to prilika i da se razgovara o aktivnostima i mogućim ulaganjima u ribolov u idućoj godini. Odlično godišnje natjecanje ribolovaca ‘Šarana’ završilo je zajedničkim ručkom i druženjem, uz vodu, koju svi ribolovci obožavaju i uz koju se često odmaraju i razonode.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content