Subota, 27 travnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ČESTITKA NAČELNIKA POVODOM JOSIPOVA, DANA ŽUPE I DANA OPĆINE LIPOVLJANI

1-čestitka2-002

 

Poštovani mještani Općine Lipovljani, dana 19. ožujka slavimo Dan Općine Lipovljani u slavu njezina zaštitnika sv. Josipa.

Općina Lipovljani je naša općina u kojoj izgrađujemo model za daljnje napredovanje i daljnji razvoj, te stvaramo uvijete za očuvanje svih vrijednosti kojima se s ponosom možemo predstaviti, kako u  povijesnoj, tako u kulturnoj, turističkoj, gospodarskoj ili bilo kojoj drugoj sferi društvenog života i djelovanja. Želim da imamo i dalje zajedničkog elana u postizanju što boljih rezultata u podizanju kvalitete života i na taj način osiguramo bolju budućnost Općine u svim njezinim segmentima.

Poštovane sumještanke i sumještani, u ime Općine Lipovljani, općinskog Vijeća, svih zaposlenika i djelatnika općinskog Jedinstvenog upravnog odijela, u svoje osobno ime, od srca upućujem najiskrenije čestitke povodom blagdana sv. Josipa, Dana župe i Dana Općine Lipovljani.

 

OPĆINSKI NAČELNIK

Mario Ribar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content