• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POBJEDNIK MALONOGOMETNOG TURNIRA ‘LIPOVLJANI 2016.’ JE EKIPA ‘BUNKER’ IZ GAREŠNICE

Ekipa ‘Bunker’ iz Garešnice pobjednik je ovogodišnjeg zimskog malonogometnog turnira u Lipovljanima u seniorskoj konkurenciji. Ona je u nedjelju, 24. siječnja, u posljednjoj, finalnoj utakmici turnira pobijedila ekipu ‘Buki i sinovi’ iz Međurića, s rezultatom 5:3. Pehar i novčanu nagradu uručio im je Ivica Maletić, tajnik ŠNK ‘Slavonac’, organizatora malonogometnog turnira. Zimski malonogometni turnir u Lipovljanima po 23. puta uspješno organiziranog u lipovljanskoj sportskoj dvorani.

U seniorskoj konkurenciji 9. siječnja, prvog dana turnira ‘Lipovljani 2016.’, zaigrale su 22 ekipe, među njima i ekipa ‘Bunker’, koja je odlično i borbeno odigrala sve utakmice na turniru. Mladi nogometaši iz Garešnice pokazali su dobar i brz nogomet, s odličnom efikasnošću.

U finalu su imali odličnog suparnika, ekipu ‘Buki i sinovi’, čije jezgro čine nogometaši iz Međurića i njihovog nogometnog kluba, i ne bi bilo nezasluženo da su i oni pobijedili. Ipak, u finalnoj utakmici, brzo vodstvo malonogometaša iz Garešnice, koji su već u 6. minuti vodili s 3:0, za nogometaše iz Međurića više nije bilo dostižno, bez obzira na ‘dužu klupu’ i dobru igru drugoplasiranih. Gledatelji su vidjeli odličnu utakmicu, s 8 postignutih golova u finalu turnira, a to potvrđuje odličnu kvalitetu turnira.

Za pobjednike, ekipu ‘Bunker’ iz Garešnice igrali su: Matija Grgić, Mata Kraljević, Vedran Zdjelar, Dragan Vaclavek, Antonio Haklberg, Ante Starčević, Tomislav Kolar, Tomislav Golubić i Ivan Purkić. Predstavnik ekipe bio je Mišo Arbutina, a trener Goran Slunjski.

Drugo mjesto osvojila je ekipe ‘Buki i sinovi’ iz Međurića za koju su igrali: Oliver Marijanović, Ivan Paukovac, Vedran Macura, Denis Podhraški, Ivan Kaurin, Ilija Lepan, Vedran Kristić, Božo Posejpal, Ivan Matijačić i Ivan Kuharić. Predstavnik ekipe bio je: Ivan Paukovac, a trener Zdravko Toš.

U popodnevnim satima, u nedjelju, 24. siječnja odigrana je i utakmica za 3. mjesto zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2016.’ Ekipa ‘Caffe bar Plavac’ iz Novske pobijedila je ekipu ‘Društvo prijatelja Hajduka’ iz Novske s minimalnih 2:1. Utakmica je bila zanimljiva i tvrda, jer se igrači obje ekipe dobro međusobno poznaju, pa su tek nijanse odlučivale. Obje ekipe igrale su dobar i brz nogomet tijekom ovogodišnjeg turnira i zasluženo su igrali na završnici turnira.

Za ekipu CB Plavac igrali su: Kristijan Sertić, Ivan Sertić, Darko Iličić, Ivan Marčec, Domagoj Ljubičić, Ivan Mašunjac, Matej Bogunović, Alen Vistid, Zvonimir Baranašić, Marinko Trutić i Marko Filipović. Voditelj ekipe bio je Željko Grgurić, a trener Željko Mazenić.

Za ekipu ‘Društvo prijatelja Hajduka’ igrali su:  Antonio Kovačić, Davor Radić, Ivan Slekovac, Dražen Gugić, Luka Lončarević, Milan Šakić, Antonio Đusi, Mario Brtan, Tihomir Vranjić i Mario Milašinović. Trener ekipe bio je Mario Batković.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su novčanom nagradom i peharom organizatora.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content