• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

IZVRŠENA PRIMOPREDAJA IZVRŠNE VLASTI U OPĆINI LIPOVLJANI

U prostorijama Općine Lipovljani, nakon potvrde i objave konačnih rezultata izbora za načelnika i Općinsko vijeće, u petak, 26.05.2017.godine u Općinskoj vijećnici izvršena je primopredaja dužnosti Općinskog načelnika od strane Maria Ribara, koji je načelnički mandat obnašao posljednjih 8 godina, novoizabranom načelniku Nikoli Horvatu.

Nakon kratkih razgovora, dosadašnji načelnik i novoizabrani načelnik potpisali su Izvješće i Zapisnik u postupku primopredaje izvršnih ovlasti u Općini Lipovljani, kojim su dobili informacije o stanju blagajne, obveza i potraživanja općine, kao i stanja u komunalnim poduzećima, te Turističkoj zajednici Općine Lipovljani.

Primopredaji ovlasti prisustvovali su i dosadašnji zamjenik načelnika Tomislav Lukšić, te novoizabrana zamjenica načelnika Ljiljana Tomić.

Dosadašnji načelnik Mario Ribar ukratko je upoznao novoizabranog načelnika i njegovu zamjenicu sa tekućom problematikom Općine, te im ponudio im svaku svoju pomoć, osobito u prvim danima, ako to bude potrebno.

Isto tako, zahvalio se svim suradnicima, predstavnicima i predsjednicima udruga, te posebno svim sumještanima na suradnji, čime je jednim zajedništvom napravljen iskorak u stvaranju pretpostavki za izgradnju infrastrukture, gospodarski razvoj, a time i kvalitetniji život svih naših sumještana. Naglasio je u svom završnom obraćanju javnosti kao načelnika, da mu je bila velika obveza, još veća odgovornost, ali prije svega i iznad svega, velika čast biti načelnikom Općine Lipovljani u proteklih osam godina.

Nikola Horvat i Ljiljana Tomić tako su preuzeli nove funkcije i dužnosti i već su odmah nakon primopredaje preuzeli konkretne zadatke po pitanju sastanaka sa strankama, te organizaciji sastanaka sa investitorima zainteresiranim za ulaganja u Općinu Lipovljani.

Rasteri rezultata po biračkim mjestima 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content