• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Već tradicionalno svake godina INA , industrija nafte , sponzor je u vrtiću „Iskrica“ . Svake godine INA izdvoji određenu sumu za DV Iskrica i na taj način pomaže obogaćivanju životnog prostora našim najmlađima. I ove godine INA je bila velikodušna i sponzorirala uređenje dvorišta u dječjem vrtiću.

Odgajatelji i djeca skupine „Kockice“ , „Leptirići“, i „Pčelice“ u znak zahvalnosti svom sponzoru INA, organizirali su sportska natjecanja.

Moto natjecanja bio je „U zdravom tijelu, zdrav duh.“

 Najzanimljivije i najvatrenije bilo je na nogometnoj utakmici vrtćkih malih „Vatrenih“. Kod koturanja guma i poligona od guma djeca su pokazala veliku spretnost i brzinu.  Spontano su djeca organizirala i zajedničko vježbanje u krugu. Kroz sve te aktivnosti djeca su pokazala  sportski  i natjecateljski duh .

 Nakon sportskih uzbuđenja, organizirali su pjesmu i ples. Pošto je bio lijep i sunčan dan  sve te aktivnosti događale su se u dvorištu.

Svom sponzoru djeca su zahvalila i crtežima. Mala izložba radova organizirana je u sobi dnevnog boravka skupine „Kockice“.

Djelatnici i djeca DV Iskrica zahvaljuju INA  industrija nafte d.d na ovogodišnjoj donaciji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content