• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

EKIPA ‘NATURAL FOOD’ IZ KUTINE I EKIPA ‘KALIMERO’ IZ GAREŠNICE POBJEDNICI SU MALONOGOMETNOG TURNIRA ‘LIPOVLJANI 2017.’

Ekipa ‘Natural fooda’ iz Kutine pobjednik je, u seniorskoj konkurenciji, ovogodišnjeg malonogometnog zimskog turnira u Lipovljanima, koji je po 24. puta organizirao Nogometni klub Slavonac. U veteranskoj konkurenciji pobijedila je ekipa CB Klimero iz Garešnice, a pehare i zaslužene novčane nagrade, u nedjelju, 29. siječnja, finalnog dana turnira, uručili su im organizatori iz NK Slavonac.

                Nakon pet dana dobrog malog nogometa, na zimskom turniru ‘Lipovljani 2017’., koji je igran subotom i nedjeljom od 14. siječnja, završnog dana turnira, u nedjelju, 29. siječanja odigrane su utakmice polufinala, finala i utakmice za 3. mjesto. U seniorskoj konkurenciji nastupilo je 26 ekipa, a u veteranskoj, 10 ekipa podijeljeno u 2 grupe.

                Natjecanje u nedjelju završnog dana turnira, započelo je polufinalnim utakmicama u veteranskoj konkurenciji. Ekipa ‘Roki komerca’ iz Bosanske Dubice pobijedila je ekipu ‘3. poluvrijeme’ sa 2:1, a ekipa CB ‘Kalimero’ pobijedila je ekipu Mak, Kutina sa 4:2 i tako se plasirale u finale turnira.

                Revijalnu utakmicu, potom, odigrali su pioniri i limači NK Slavonca, međusobno i sa ekipom NK Sokol iz Rajića, a nakon toga su nastavljene utakmice natjecateljskog karaktera. Za 3. mjesto u veteranskoj konkurenciji igrala je ekipa ‘Mak’, Kutina protiv ekipe ‘3. poluvrijeme’ i pobijedila 3:1. Nakon njih trebalo se igrati i utakmica za 3. mjesto u seniorskoj konkurenciji, ali ekipa ‘Lim tim’ nije došla, pa je ekipa ‘Meteora produkcija’ iz Zagreba dobila utakmicu 3:0 bez igre.

                U samoj završnici, u nedjelju navečer, igralo se za pobjednike turnira. U finalnoj utakmici veteranskih ekipa igrali su: CB Kalimero, Garešnica i Roki komerc iz susjedne Bosanke Dubice. Vrlo uvjerljivo pobijedila je ekipa CB Kalimero iz Garešnice sa 4:1.

                U finalnoj utakmici seniorskih ekipa igrale su ekipe ‘Natural food’ iz Kutine i ‘Quercus’ iz Bročica, a vrlo uvjerljiva bila je starija i iskusnija ekipa ‘Natural fooda’, koja je mlade nogometaše ‘Quercusa’ pobijedila s 5:0 i tako ‘petardom’ osvojila turnir.

                Turnir je završio svečanom podjelom pehara i novčanih nagrada, koje je, u veteranskoj konkurenciji, osvajačima uručio Željko Pogačić, a u konkurenciji seniorskih ekipa Dalibor Nerlović, predsjednik NK Slavonac. Finalnu utakmicu snimala je i sportska televizija, pa će se završna utakmica turnira moći pogledati, u cijelosti, u njihovom programu.  

 

                Ekipa ‘Natural food’, pobjednici u seniorskoj kategoriji, igrali su u sastavu: Tomislav Šušnjara, Matija Friš, Hrvoje Adamović, Domagoj Gelo, Luka Lončarević, Filip Pazman, Marko Korica, Ivan Tolušić, Vedran Šušnjara, Kristijan Jedrbić i Ćiril Gunja.

 

                Ekipa Quercus iz Bročica, osvajači 2. mjesta, igrala je u sastavu: Ivan Huska, Ivan Šokčić, Ivan Marčec, Bernard Muhardi, Antonio Đusi, Marko Crnojević, Tomislav Ivčić, Antonio Pranjić, Matija Čunčić, Matteo Mrčelo i Tomislav Cink.  

 

       

                Ekipa ‘Meteora produkcija’ iz Zagreba, osvajači 3. mjesta, igrali su u sastavu: Mislav Miklec, Luka Grgić, Dario Sudec, Marko Relja, Mario Dedić, Valentin Jurić, Filip Lazov, Denis Beriša, Karlo Markek, Stjepan Knez, a voditelj ekipe bio je Vedran Prga.

 

                Ekipa CB Kalimero, pobjednici veteranskog dijela turnira, igrali su u sastavu: Matija Grgić, Momir Prodanović, Bojan Žalac, Nikica Rostoher, Stipan Klarić, Kristijan Kovačević, Siniša Klobučar, Dragan Vaclavek i Robert Rožić.

 

                Ekipa Roki komerc, osvojila je 2. mjesto u veteranskom turniru, a igrali su u sastavu: Igor Tadić, Darko Cikota, Mišo Zgodić, Jurica Bakić, Goran Strančik, Mile Stančić, Predrag Došenković, Đoko Mostarac, Miroslav Jajcinović i Božidar Nikoletić.

 

                Ekipa Mak, Kutina osvojila je 3. mjesto, a igrali su u sastavu: Marko Rumenović, Dario Gunjević, Danko Cerovečki, Dalibor Rekavić, Josip Đerek, Jurica Šenija, Robert Krizmanić, Davor Cerovečki, Vlado Cerovečki i Patrik Đođaj.

 

Rezultati utakmica igranih u nedjelju, 29. 1. 2017. god.

 

Roky komerc – 3. poluvrijeme                         2:1

Mak, Kutina – CB Kalimero                             2:4

 

utakmica za 3. mjesto VETERANI

MAK, KT – 3. poluvrijeme                                3:1

 

utakmica za 3. mjesto SENIORI

Meteora produkcija, Zg – Lim tim                  3:0 (bez igre)

 

finale VETERANI

CB Kalimero – Roki komerc                              4:1

 

finale SENIORI

‘Natural food’, Kutina – Quercus, Bročice         5:0

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content