• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Tin Sedlar održao u Lipovljanima komediju za humanitarnu akciju 

Tin Sedlar, mladi stand-up komičar i glumac iz Zagreba, održao je u srijedu, 3. travnja, u Društvenom domu u Lipovljanima, najnoviju svoju stand-up predstavu ”Roditeljski sastanak”. Predstava je održana u humanitarne svrhe za oporavak i liječenje mlade Katarine Nerlović, rođene Lipovljanke, koja se probudila iz višemjesečne kome nakon teške ozljede od pada s konja.

        Humanitarnu akciju za Katarinu organizirali su članovi Ogranka  Matice hrvatske Lipovljani i Turistička zajednica općine Lipovljani, uz podršku Općine Lipovljani, a dvosatnu komediju na lipovljanskoj pozornici, izveo je s puno energije i stand-up gegova mladi komičar Tin, što je prisutnoj publici bilo vrlo zanimljivo i smiješno. 

        U organizaciji ove humanitarne predstave posebno su se angažirali Tatjana Dlouhi, Dario Ptičak, Nevenka Zorić, Melita Lenička i Marijana Musij, direktorica Turističke zajednice općine Lipovljani. Ulaznica za predstavu ”Roditeljski sastanak” bio je dobrovoljni novčani prilog, a prikupljeno je nešto više od 1.000 eura. Prikupljeni iznos predan je Katarininoj baki.

Posjetiteljima su na ulazu bile ponuđene na kupnju i slike likovnih umjetnika Zdenke Grgurić iz Kraljeve Velike i Ivice Bilandžića iz Kutine, koji su se svojim radovima uključili u ovu humanitarnu akciju.

Na kraju održane predstave svim posjetiteljima, ali i svim donatorima za pomoć u liječenju, od srca je zahvalila Dragica Filjak, iz Nove Subocke, baka Katarine Nerlović, koja je prenijela njene pozdrave i zahvalu za doniranu novčanu pomoć. Za uspješnu predstavu i dvosatni smijeh, veliko hvala zaslužio je mladi i zabavni Tin Sedlar.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content