• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uz vesele maškare, zajedničko druženje članova Udruge umirovljenika za Valentinovo

 Udruga umirovljenika općine Lipovljani i ove je godine organizirala druženje za svoje članove uz Valentinovo, dan zaljubljenih. Zabavnu večer priredili su u Društvenom domu u Lipovljanima, u subotu, 15. veljače.

Na Valentinovskoj zabavi okupilo se 60-tak parova, članova Udruge umirovljenika, koji su nakon zajedničke večere nastavili s druženjem i plesom. Udruga ima i svoj glazbeni sastav, koji svira glazbu iz njihove mladosti, popularnu na nekadašnjim plesnjacima.

S umirovljenicima se družila i Dubravka Hubak, predsjednica Mjesnog odbora Lipovljani, koja kaže da ima još dosta godina do mirovine, no da je jako zadovoljna radom udruge i svim njihovim aktivnostima u mjestu, pa kroz zajedničko druženje pruža potporu njihovom bogatom i raznovrsnom radu.

Kako je vrijeme maškara, na Valentinovsku zabavu članova Udruge umirovljenika općine Lipovljani, došle su i maškare, i tako cjelokupno druženje još više obogatile i razveselile. Na poziv Marice Horvat, predsjednice Udruge umirovljenika općine Lipovljani, 10-tak članova Udruge umirovljenika iz Novske, došlo je maskirano na ovu zabavu u Lipovljane, pa je uz obilježavanje Valentinova, Udruga održala i mali maskenbal.

‘Vesele mačke’ i domaće ‘Američke klub plesačice’, dugo i veselo su se zabavljale s članovima Udruge umirovljenika općine Lipovljani, na njihovom Valentinovskom okupljanju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content