• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Ekipa Rotocut iz Lipovljana i veteranska ekipa MAK Kutina pobjednici su turnira ‘Lipovljani 2020.’

Pobjedom ekipe ‘Rotocut’ iz Lipovljana, nakon izvođenja kaznenih udaraca, u finalnoj utakmici seniora, protiv ekipe Šunka iz Volodera, završen je ovogodišnji malonogometni zimski turnir ‘Lipovljani 2020.’ Ekipa Mak iz Kutine pobjednici su malonogometnog turnira u veteranskoj konkurenciji.

U subotu i nedjelju, 1. i 2. veljače, odigrana je završnica zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2020.’ Odigrane su četvrtfinalne, polufinalne i utakmice za plasman od 1. do 4. mjesta na ovogodišnjem zimskom malonogometnom turniru.

Nakon odigranih više od 50 utakmica u seniorskom dijelu turnira, na koji se prijavilo 18 ekipa, pobijedila je ekipa ‘Rotocut’ iz Lipovljana, čiji je sponzor Josip Kozina iz Lipovljana, što je donijelo i  radost domaćim gledateljima. U finalnoj utakmici odigrali su neriješeno 2:2 s ekipom Šunka iz Volodera, a nakon izvođenja kaznenih udaraca, pobijedili su 5:4, i postali pobjednici turnira ‘Lipovljani 2020.’

Za ekipu ‘Rotocut’ iz Lipovljana, tijekom turira i u finalnoj utakmici igrali su: Miran Duda, Tomislav Šušnjara, Hrvoje Adamović, Davor Radić,  Alen Eler, Đani Miško, Josip Kozina, Tomica Golubić, Anton Starčević, Dragan Vaclavek, Matej Kraljević i Robert Radić.

Za ekipu Šunka iz Volodera igrali su: Marin Turina, Zvonimir Filipović, Dario Sabljak, Davor Kadežabak, Emil Hamzagić, Ivan Marović, Domagoj Dobinac, Filip Skender, Ivan Celjak i Karlo Jozić.

Prije seniorskog finala, i završetka turnira, odigrana je finalna utakmica veteranskog dijela turnira. U finalu su se sastale dvije ekipe iz Kutine, MAK Kutina i Vinarija d.d. Pobjednici veteranskog turira ‘Lipovljani 2020.’ postala je ekipa MAK Kutina, koja je pobijedila Vinariju.

Za ekipu MAK Kutina igrali su: Dario Gunjević, Ivan Lovrić, Tomislav Kutleša, Mario Marjanić, Marin Melnik, Dalibor Rekavić, Darko Iličić, Dragan Vaclavek i Milan Šakić.

 Za ekipu Vinarija d.d. Kutina igrali su: Renato Krizmanić, Zoran Krupljanin, Goran Puljarić, Ivan Dokmanić, Marko Krakan, Hrvoje Adamović, Đani Miško, Tomislav Štimac, Miroslav Jozanović, Robert Cerovec i Davor Radić. 

Prije finalnih utakmica, igrane su utakmice za 3. mjesto na zimskom malonogometnom turniru ‘Lipovljani 2020.’

 U konkurenciji veteranskih ekipa, u utakmici za 3. mjesto bolja je bila ekipa CB Barba iz Lipovljana, koja je pobijedila ekipu Žuti 9 iz Kutine.

U seniorskoj konkurenciji, u utakmici za 3. mjesto sastale su se ekipe: CB Plavac mali i Sonja Kutina. Pobijedila je ekipa CB Plavac mali. Organizator turira, ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana, uručio je svakoj ekipi novčanu nagradu, a najboljima i pehar za uspomenu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content