• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE PJEŠAČKE STAZE U ULICI JOSIPA KOZARCA U LIPOVLJANIMA

U srijedu, 14. studenog, u potpunosti su završeni radovi na izgradnji nove pješačke staze u ulici Josipa Kozarca, u Lipovljanima, duž čitave trase koja se obnavlja. Dosadašnja betonirana pješačka staza je izvađena, na djelu gdje je bila, između Zagrebačke i ulice Ante Starčevića. Od ulice Ante Starčevića do nekadašnje mljekare izgrađena je potpuno nova trasa nogostupa, koje do sada nije bilo. Postavljeni su novi rubnjaci, nasut je kamen, nakon čega je u dva dana čitava staza i asfaltirana.

 

                Radovi na obnovi i cjelokupnom uređenju ulice Josipa Kozarca u Lipovljanima izuzetno dobro napreduju i tri mjeseca prije roka bit će završeni. Radove izvodi poduzeće Strabag d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, a vrijednost ukupnih radova na potpunom uređenju ove, jedne od najstarijih lipovljanskih ulica, iznosi gotovo 4 milijuna kuna. I stanovnici ulice Josipa Kozarca jako su zadovoljni brzinom odvijanja radova i budućim izgledom ulice, pa već sada ističu da će to biti, nakon potpunog uređenja, najljepša ulica u Lipovljanima.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content