• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE KOLNIKA U ULICI JOSIPA KOZARCA, ZAPOČELO UREĐENJE ULAZA U DVORIŠTA

U četvrtak, 22. studenog, radnici Strabaga završili su polaganje gornjeg, ‘habajućeg’ asfaltnog sloja u ulici Josipa Kozarca, a već u petak, 23. studenog započeli su završno uređenje ulice, asfaltirajući mostove i kolne ulaze za svako domaćinstvo, koji su tijekom radova oštećeni.

                Tako obnova ulice Josipa Kozarca završava u roku od dva mjeseca na zadovoljstvo svih. Prije svega samih mještana, koji tu žive, investitora, jer je plan obnove bio 6 mjeseci, a i samih djelatnika Strabaga, koji odlaze na nove poslove u Gospić. 

                Nakon izgradnje nove prometnice i nove pješačke staze, u čitavoj dužini od početka ulice ‘kod bunara’ do križanja sa Zagrebačkom ulicom, radnici Strabaga pokušat će, ako to vrijeme dozvoli, što prije završiti i preostale radove na uređenju ulaza u svako dvorište, te na uređenju oborinske odvodnje kroz ulicu, obnovu zelenila i budućih zelenih površina. Cjelokupna investicija koštat će gotovo 4 milijuna kuna i financirat će se sredstvima Fonda za ruralni razvoj Europske unije.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content