• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Za obitelj Smilje Konobloch Općina Lipovljani priprema humanitarnu akciju ‘Smijehom protiv tuge’

Snježanu Čavlović iz Lipovljana i Smilju Konobloch s lipičkog područja, u petak, 14. veljače, u svom uredu primio je Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, na radni dogovor oko provođenja humanitarne akcije ‘Smijehom protiv tuge’. Akcija će se održati kroz dva tjedna, u petak, 28. veljače, u 19.30 sati u Društvenom domu Lipovljani, kad će poznati hrvatski komičar i imitator Denis Bašić sve prisutne dobrano nasmijati predstavom ‘Čarolija imitacije’. Ulaznica za tu kazališnu predstavu, bit će dobrovoljni novčani prilog svakog gledatelja prema njegovim mogućnostima, a prikupljena sredstva nakon predstave će se uručiti obitelji Konobloch.

Tročlana obitelj Smilje Konobloch, koja sada živi u teškim uvjetima na lipičkom području, a čija kćer Ane već pohađa školu u Lipovljanima, željela bi se trajno nastaniti u Lipovljanima. U tome im svesrdno pomaže Snježana Čavlović iz Lipovljana, koja je i povela humanitarnu akciju za pomoć obitelji Konobloch. Kako namjeravaju kupiti kuću u Lipovljanima i trajno se u njima nastaniti, zatražili su pomoć i od Općine Lipovljani.

Načelnik općine Nikola Horvat i suradnici, prihvatili su poziv, i za početak, organizirali humanitarnu akciju ‘Smijehom protiv tuge’, koja će se realizirati kroz kazališnu predstavu. Nakon nje, razmatraju se i drugi oblici pomoći, dok Snježana Čavlović, sestra pokojnog oca i supruga Ante Konoblocha, paralelno vodi akciju prikupljanja sredstava za kupnju kuće.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content