• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VIJEĆNICI UPOZNATI S POSLOVANJEM OPĆINE LIPOVLJANI I NJEZINIH PODUZEĆA I USTANOVA U PRVOJ POLOVICI OVE GODINE

Vijećnici Općinskog vijeća općine Lipovljani prihvatili su polugodišnji izvještaj o izvršenju općinskog Proračuna za tekuću godinu, te Izvješće o izvršenju Plana razvojnih programa u prvoj polovini ove godine, koje je podnio Mario
Ribar, načelnik općine Lipovljani. Sjednica Općinskog vijeća održana je u srijedu, 30. rujna, na kojoj je bilo nazočno 8 od ukupno 13 vijećnika. Tijekom sjednice prihvaćena su još 4 izvješća i donesene 3 odluke.

Prva sjednica nakon ljetne stanke započela je, nakon pozdravnog otvaranja, aktualnim satom na kojem je načelniku općine, direktoru komunalnog poduzeća i komunalnom redaru upućeno ukupno 6 pitanja od 5 vijećnika. Pitanja su se, uglavnom, odnosila na komunalne potrebe, kanalizaciju i ceste, ali i na gospodarske potrebe, ulaganja u poduzetničku zonu i prometni čvor na autocesti.

Nakon usvajanja izvješća o polugodišnjem izvršenju Proračuna, usvojena su i izvješća o poslovanju LIP-KOM-a i ‘Lipkom servisa’, komunalnih poduzeća u vlasništvu općine Lipovljani, za prošlu, 2014. godinu, te polugodišnja izvješća o poslovanju Narodne knjižnice i čitaonice i Dječjeg vrtića ‘Iskrica’.

Na kraju sjednice donijete su odluke o sudjelovanju roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića u Lipovljanima, o darivanju nekretnina i o raspisivanju javnog natječaja za stipendiranje studenata.

Damir SMETKO

odluke-30.09.2015.vijeće_16

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content