• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Veselo i rasplesano obilježen Dan vrtića u Lipovljanima

Veselo i rasplesano obilježen Dan vrtića u Lipovljanima

 Uz “napuhanac”, veliki tobogan napunjen zrakom, uz kazališnu predstavu “Šarenog svijeta” pod nazivom “Pažnja, pažnja – dar s neba; vanzemaljac ili beba” i uz ples i pjesmu, 80-tak polaznika Dječjeg vrtića Iskrica iz Lipovljana obilježilo je Dan vrtića. Vesela i neumorna proslava održana je u srijedu, 1. lipnja, a uz nekoliko roditelja, dijelu veselja uz Dan vrtića, bili su prisutni Matej Ribar, predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Iskrica i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani.

 Od ranog jutra, veselo i glasno, bilo je u Dječjem vrtiću u Lipovljanima, jer se slavio rođendan vrtića. Vrijeme je bilo lijepo i sunčano, pa su sve aktivnosti održane u dvorištu vrtića. Veselo je bilo i kad su, na rođendan u vrtić došli Matej Ribar i Nikola Horvat, koji su vrtićancima donijeli lijepu količinu slatkiša, koji su se odmah morali probati.

 Nakon toga načelnik općine i predsjednik Upravnog odbora zaplesali su, po instrukcijama najmlađih trenerica, a onda u sjeni drveća malo i popričali. Obiđena je i unutrašnjost vrtića, koja je početkom godine potpuno obnovljena, pa su uvjeti za smještaj djece u lipovljanski Dječji vrtić jako dobri.

 U vrtićkom dvorištu plesalo se, pjevalo i skakalo po “napuhancu” sve do ručka, sladilo se slasticama i sladoledom, pa se može reći da je veselo i živo obilježen ovogodišnji Dan vrtića u Lipovljanima.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content