• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VELIKA PISANICA, ZEČEVI, MALE PISANICE I MAĆUHICE OPET KRASE PARK U CENTRU LIPOVLJANA

Od srijede, 28. ožujka, lipovljanski park u centru naselja opet krasi velika pisanica, koju su na ‘staro mjesto’ u parku, postavili članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani.

                Niz proteklih godina, članovi Udruge umirovljenika uljepšavaju park ispred župne crkve i Društvenog doma u Lipovljanima, lijepo oslikanom velikom pisanicom, ali i drugim detaljima lijepog uređenja. U susret ovogodišnjem Uskrsu, opet je zajedničkim radom, 15-tak umirovljenika dopremilo i postavilo pisanicu, ogradilo ju, te ju ukrasili sa 150 proljetnica i 50 pisanica smještenih u gnijezda oko velike pisanice.

                Članovi Udruge umirovljenika nadaju se da će svi sugrađani samo gledati lijepo oslikanu pisanicu, uz koju se može vidjeti i 50-tak oslikanih malih pisanica. Vjeruju, kako će do Uskrsa, uz koke i zečeve, izložiti još različitih malih pisanica svojih članova.

Njihovu akciju, kao i prošlih godina, podržao je, i pohvalio, općinski načelnik, ove godine Nikola Horvat. Članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani pozvali su ga na zajedničku fotografiju, nakon postavljanja pisanice i potpunog uređenja kruga u koji je postavljena.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content