• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

USKRŠNJA ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA

Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, blagdan optimizma i pobjede života nad smrću, blagdan koji danas, kada je mnogima teško, unosi svjetlo i radost u naše živote, te pokazuje da dobro, ljubav i nada i dalje stanuju u nama.

Vrijeme je to koje nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom, vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima.

U čestoj duhovnoj praznini čovjek ne smije zatvarati oči pred potrebama bližnjih, nego prihvatiti puninu i smisao života. Budimo spremni primati i darivati, kako bi u nama živjelo ozračje zajedništva i time umnožilo našu vjeru. Izdvojimo barem malo vremena i budimo jedni drugima nositelji Uskrsne radosti. 

U tom duhu, svim mještanima Općine Lipovljani, čestitam najveći kršćanski blagdan – Uskrs, sa željom da u svima probudi uskrsnu nadu, mir, međusobno razumijevanje, te da na taj način svatko na svom području pridonese boljitku svih mještana Općine Lipovljani.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

OPĆINSKI NAČELNIK

   Nikola Horvat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content