• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI NA KOJOJ ĆE SE RASPRAVITI PLAN RAZVOJA CIVILNE ZAŠTITE U 2018. GODINI

Sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani, druga u ovoj godini, a 6. po redu u ovom sazivu vijeća, održat će se u ponedjeljak, 26. ožujaka, u lipovljanskoj općinskoj vijećnici, s početkom u 19 sati. Za sjednicu je planirano 5 točaka dnevnog reda, a sazvao ju je Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća općine Lipovljani.

                Nakon usvajanja zapisnika s 5. sjednice Općinskog vijeća i aktualnog sata, vijećnici će biti upoznati s analizom sustava Civilne zaštite na području općine Lipovljani za 2017. godinu.

                Nakon upoznavanja s analizom sustava za prošlu godinu, vijećnici će raspravljati o prijedlogu Plana razvoja sustava Civilne zaštite za 2018. godinu, s trogodišnjim financijskim učincima.

                Za kraj 6. sjednice pripremljen je i prijedlog Odluke o izradi trećih izmjena i dopuna Prostornog plana općine Lipovljni, o čemu će općinski vijećnici, također, moći raspravljati na ovoj sjednici, uz eventualnu dopunu dnevnog reda.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content