• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POBJEDNIK MALONOGOMETNOG TURNIRA „LIPOVLJANI 2018.“ JE EKIPA MNK „URAGAN“ IZ VIROVITICE

Završni dan jubilarnog 25. zimskog malonogometnog turnira u Lipovljanima, 21.siječnja, ponudio je uz finalne utakmice i niz zanimljivih sadržaja poput revijalne utakmice između dviju ženskih malonogometnih ekipa iz Zagreba, ŽMNK Meteora Futsal i ŽMK Uspinjača, a odigrane su i 4 utakmice mladeži u kategoriji limači.

Organizirana revijalna malonogometna utakmica doprinijela je dobroj atmosferi i atraktivnosti finalnog dana zimskog malonogometnog turnira „Lipovljani 2018.“.

Utakmica između ŽMNK Meteora Futsal i ŽMK Uspinjača, bila je lijep sportski susret s dobrim nogometom, kao i nogometnim potezima popraćenim lijepim golovima na zadovoljstvo svih gledatelja.

Ispunjenu sportsku dvoranu u Lipovljanima, oduševile su i utakmice  mladeži u kategoriji limači. U konkurenciji klubova Mladost – Repušnica, Moslavac – Popovača, Libertas – Novska i Slavonac – Lipovljani, pobjedu je zasluženo ostvarila ekipa iz Novske.

U finalnoj utakmici pobjednik 25. zimskog malonogometnog turnira je ekipa MNK Uragan iz Virovitice.

Rezultatom 6:3, uvjerljivo su pobijedili ekipu Caffe Bar Barba, te zasluženo osvojili pehar za najbolju momčad kao i nagradu u iznosu od 10.000,00 kn.

Drugo mjesto osvojila je već spomenuta ekipa CB Barba iz Lipovljana, dok je u borbi za treće mjesto nakon neizvjesne borbe uz puno preokreta, koji su na samoj završnici rezultirali izvođenjem sedmeraca, pobjedu odnijela ekipa Sjekač Šunka pobijedivši tako ekipu CB Crveni Mercedes iz Rajića.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su novčanom nagradom i peharom organizatora.

Sve nastupajuće ekipe prikazale su dopadljiv nogomet, te pokazale borbenost i dobru igru, bez obzira na konačne rezultate malonogometnog turnira. Takva kvalitetna igra i sportski duh, kao i ispunjena lipovljanska sportska dvorana, jedan je od dokaza da se na malonogometnom turniru u Lipovljanima kroz 3 vikenda igra dobar, kvalitetan i nadasve zanimljiv nogomet.

(m.p.k.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content