• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Općinski načelnik obišao je učenike prvih razreda u matičnoj školi u Lipovljanima i Područnoj školi Piljenice

Nakon obilaska područne škole u Kraljevoj Velikoj, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, u srijedu, 16. rujna obišao je i prvašiće u matičnoj školi u Lipovljanima, te Područnoj školi u Piljenicama. U Lipovljanima je u prvi razred krenulo 15 učenika, a u Piljenicama tek 3 učenika.

Načelnika Nikolu Horvata, u pratnji Mirjane Faltis, ravnateljice Osnovne škola Josipa Kozarca, u matičnoj školi u Lipovljanima, dočekalo je 15 učenika koje je svoje obrazovanje započelo uz učiteljicu Ivanu Ptičar. Svaki učenik u svoj klupi, prema uputama Ministarstva obrazovanja, prati nastavu, pa se razred čini punije učenicima. Osim u učionici, koristi se i lijepo vrijeme za održavanje redovne nastave i u učionicama na otvorenom. Nakon predaje košare slatkiša, Nikola Horvat je prvašićima zaželio veselo i uspješno obrazovanje, a svim učenicima i zaposlenicima škole zdravu i sretnu novu školsku godinu.

U Piljenicama, u prvi je razred krenulo troje učenika, a uči ih učiteljica Tatjana Dlouhi. U maloj učionici škole, pravšići su krenuli na svoje školovanje u kombiniranom razredu s učenicima tek godinu starijim, iz drugog razreda. Zajedno će pratiti nastavu, a u školskom dvorištu, na otvorenom, družit će se za sunčanih i lijepih dana. Tu će se zasladiti i slatkišima  koje ima je poklonio općinski načelnik Nikola Horvat, u želje da im i školovanje bude slatko, veselo i uspješno.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content