• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Obavijest-popis nekretnina za obračun komunalne naknade

                Obavještavamo sve mještane Općine Lipovljani da će se tokom siječnja i veljače 2019. godine izvršiti ponovni popis nekretnina za obračun komunalne naknade (stambeni, garažni i poslovni prostor te građevno zemljište koje služi u poslovne svrhe i neizgrađeno građevno zemljište) kako bi se obnovila postojeća evidencija iz 2002. godine. Cilj novog popisa je otkloniti eventualne nepravilnosti nastale kod prošlog popisa te popisati novoizgrađene objekte.

                Sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu iz sredstava komunalne naknade financiraju se komunalne djelatnosti: održavanje nerazvrstanih cesta, održavanje javnih površina na kojima nije dopušten promet motornim vozilima, održavanje građevina javne odvodnje oborinskih voda, održavanje javnih zelenih površina, održavanje građevina, uređaja i predmeta javne namjene, održavanje groblja, održavanje čistoće javnih površina, održavanje javne rasvjete.

                Molimo Vas da popisivačima omogućite što točnije podatke i izmjeru nekretnina kako bi se teret komunalne naknade što ravnopravnije raspodijelio na sve obveznike.

Lipovljani, 25. siječnja 2019. godine                                       

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content