• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OBAVIJEST O POČETKU ISPUMPAVANJA BUNARA NA PODRUČJU OPĆINE LIPOVLJANI

Obavještavaju se mještani Općine Lipovljani da je dana 16. rujna 2014. godine (utorak)  započela sanacija bunara u kojima je, uslijed ponovnih oborina, došlo do zamućivanja vode. Ispumpavanje vode iz bunara obavljaju djelatnici DVD-a Lipovljani.

Ispumpavanje bunara će se vršiti svakodnevno, a kreće se od donjeg dijela Lipovljana, odnosno Ulice sv. Barbare prema Kolodvorskoj (uključujući Industrijsku, Ratarsku, Željezničku, Samoborsku i Željansku ulicu) , dok će se u Kraljevoj Velikoj ispumpavanje vršiti nakon što se voda dodatno povuče iz oborinskih jaraka.

Upozoravamo mještane općine da je nakon ispumpavanja voda tehnička i nije preporučljiva za piće, budući će se u idućim danima u koordinaciji sa Zavodom za javno zdravstvo izvršiti dezinfekcija ispumpanih bunara.

Domaćinstva koja nisu obuhvaćena ovim okvirnim planom, a potrebna im je sanacija bunara, molimo da se jave u DVD Lipovljani na broj telefona 044/676-023.

Općina Lipovljani

Obavijest-Započela sanacija bunara

POSTUPANJE TIJEKOM POPLAVA

POSTUPANJE TIJEKOM POPLAVE-ISPRAVNOST VODE I HRANE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content