• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Nabavljeni strojevi za bolje i kvalitetnije komunalne usluge

U dvorištu komunalnog poduzeća ‘Lipkom servisi’ d.o.o. u Lipovljanima, održana je primopredaja i prezentacija nove, kranske kose. Traktorskom kranskom kosom unaprijediti će se i poboljšati rad ‘Lipkom servisa’ na košnji trave i uređenju bankina i odvodnih kanala koje održava ovo komunalno poduzeće.

Prezentacija mogućnosti rada kranske kose održana je u četvrtak, 7. svibnja, a uz Davora Živkovića, direktora poduzeća, njoj je prisustvovao Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani jer je Općina Lipovljani iz investicijskih sredstava sufinancirala 240.000 kuna za kupnju ove kranske kose raspona do 7 metara.

Osim nje, mogao se vidjeti i višenamjenski, traktorski stroj za košnju trave, ali i s priključcima za korištenje tijekom rada zimske službe. Vrijednost njegove nabave je 110.000 kuna, a Općina Lipovljani sudjelovala je u kupnji sufinanciranjem u iznosu od 60.000 kuna. Višenamjenski stroj namijenjen je isključivo za održavanje javnih površina i to tijekom cijele godine.

Uz ova dva vrlo vrijedna stroja, komunalno poduzeće ‘Lipkom servisi’ pružit će bržu i kvalitetniju  uslugu održavanja javnih površina općine Lipovljani, a moći će se natjecati i za poslove na tržištu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content