• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

LIDIJA BAČIĆ UNATOČ KIŠI ‘ZAPALILA’ PUBLIKU NA PRVOJ VEČERI LIPOVLJANSKIH SUSRETA

Prvi dan Lipovljanskih susreta 2018., u petak 24. kolovoza započeo je sa vrlo uspješnim Gospodarsko-diplomatskim susretima, s početkom u 10,00 sati. Već u ranije poslijepodne moglo se naslutiti da će večer u Lipovljanima biti zanimljiva i dobro posjećena. Od jutra su se ubrzano pripremali sadržaji, a brojni posjetitelji su već od ranih popodnevnih sati obilazili pripremljeni ambijent lipovljanskog parka i lipovljanskih ulica. Dobro raspoloženje posjetitelja kao da je prelazilo s jednih na druge pa se tako samo jednom šetnjom kroz centar moglo osjetiti dobro raspoloženje i vidjeti mnogo nasmijanih lica.

Kako se bližila noć, tako su se lipovljanske ulice punile posjetiteljima koji su se odlično zabavljali, a pogotovo na središnjoj pozornici, gdje ih je zagrijavala izvrsna glazbena skupina „Full Gas“. Puni energije i pozitive, publiku su pozdravili odličnim i kvalitetnim glazbenim obradama raznih žanrova, te im već u samom početku prenosili dobre vibracije, pozivajući ih pjesmama na ples.

Lipovljanski ambijent bio je pun posjetitelja. Međutim, neposredno prije nastupa Lidije bačić, počela je padati kiša uz grmljavinsko nevrijeme, unatoč svim vremenskim prognozama koje su predviđale kako kiše, a pogotovo grmljavinskog nevremena  neće biti cijelu večer. Ali niti kiša popraćena pokojom munjom nije pokvarila ugođaj, a niti spriječila nastup hrvatske pjevačice Lidije Bačić koja je svojim energičnim nastupom oduševila mnogobrojnu publiku, koja je uz popularnu Lidiju pjevala i plesala bez obzira na dobnu skupinu i pokoju kap kiše koja je malo rashladila usijanu atmosferu.

Na sreću, bez obzira na nepovoljne vremenske uvjete, prva večer još jednih Lipovljanskih susreta je prošla uspješno i zabavno.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content