• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Izvrstan imitator Denis Bašić iz Zagreba odigrao predstavu u humanitarnoj akciji ‘Smijehom protiv tuge’

Za tročlanu obitelj Knobloch, koja će se uskoro trajno nastaniti u Lipovljanima, a na molbu Snježane Čavlović, koja je zatražila pomoć hrvatske javnosti za tu obitelj, Općina Lipovljani uključila se u humanitarnu akciju organizirajući nastup imitatora Denisa Bašića iz Zagreba. Humanitarna akcija ‘Smijehom protiv tuge’ održana je u petak, 28. veljače u Društvenom domu u Lipovljanima.  

Izvrstan imitator Denis Bašić nastupio je u Lipovljanima, a umjesto kupnje ulaznice za njegovu predstavu, gledatelji su mogli donirati dobrovoljni prilog u visini prema svojim mogućnostima. Nakon najave humanitarne predstave imitatora Denisa Bašića, mnogi su najavili svoj dolazak, no dolazak gledatelja bio je manji od očekivanog. Ipak, dosta sumještana došlo je do Društvenog doma u Lipovljanima, i u kutiju uplatilo svoju novčanu donaciju, a da predstavu iz nekog razloga nisu mogli pogledati.

Nakon odigrane predstave, i vrlo uspjelih imitacija desetak, uglavnom, bivših političara i sportaša, obitelji Knobloch koja je također gledala predstavu, predano je prikupljenih 6.200 kuna. Tom prilikom Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, zahvalio je imitatoru Denisu Bašiću na odigranoj predstavi i sudjelovanju u humanitarnoj akciji, a od srca je zahvalio i svakom donatoru na darovanom novčanom dobrovoljnom prilogu, bez obzira na iznos priloga.

 U ime obitelji Knobloch, svim gledateljima predstave, izvođaču i svima koji im kroz novčane donacije pomažu da ubuduće žive u boljim i dostojnijim uvjetima za život, zahvalila je osobno Smilja Knobloch, teško pokretna majka dvoje malodobne djece, koja su također bila prisutna na predstavi. 

Tijekom ožujka očekuje se kupovina kuće za obitelj Knobloch, a nakon toga i njihovo preseljenje u Lipovljane.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content