• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

INA – GENERALNI SPONZOR OVOGODIŠNJIH ‘LIPOVLJANSKIH SUSRETA’

INA – Industrija nafte d.d. ove će godine biti generalni sponzor kulturne i turističke manifestacije ‘Lipovljanski susreti 2015.’ koji će se održati za nešto više od mjesec dana, od 21. do 23. kolovoza. Ugovor o sponzorstvu potpisan je u ponedjeljak, 13. srpnja, u općinskoj vijećnici općine Lipovljani.

                U ime INA-e ugovor je potpisao Zoran Bonjaj, direktor proizvodne regije Središnja Hrvatska, a u ime općine Lipovljani Mario Ribar, općinski načelnik. Kako INA i ove godine sponzorira program obilježavanja 13. listopada, Dan branitelja općine Lipovljani, u ime UHDVDR, ogranak Lipovljani, ugovor o tom sponzorstvu potpisao je Željko Pogačić, predsjednik Udruge.

U općinskoj vijećnici, na početku potpisivanja sponzorskog ugovora između INA-e – Industrije nafte i općine Lipovljani sve prisutne pozdravio je  Mario Ribar, načelnik općine. Predstavio je gostima svo bogatstvo tradicije i različitosti općine Lipovljani i podsjetio na trajnu, polustoljetnu povezanosti INA-e i Lipovljana, od početka eksploatacije nafte na lipovljanskom području, početkom 60-tih godina prošlog stoljeća.

Naglasio je također, da se potpisuju dva sponzorska ugovora, i to općina Lipovljani, za organizaciju ‘Lipovljanskih susreta 2015.’ i UHDVDR, ogranak Lipovljani za Dan branitelja općine Lipovljani. U protekle dvije godine, kroz ugovorena sponzorstva INA je financijski pomogla realizaciju više programa na području općine Lipovljani, te kroz te ugovore sponzorirala više od 80.000 kuna, a korisnici su bile razne udruge i općina Lipovljani.

Prisutne svečanom potpisivanju sponzorskih ugovora u Lipovljanima, pozdravio je i Zoran Bonjaj, direktor proizvodne regije Središnja Hrvatska, u ime INA-e. Podsjetio je da je na području Sisačko-moslavačke županije i općine Lipovljani, INA već dugo prisutna, i da su kroz to vrijeme postali partneri i prijatelji, o čemu svjedoči i potpora INA-e nizu projekata koji obogaćuju kvalitetu života ljudi u ovom kraju.

U svom prigodnom obraćanju istaknuo je da je INA uvijek bila uz hrvatske veterane, o čemu svjedoči i potpora Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata za obilježavanje Dana branitelja. Također je istakao zadovoljstvo što se i ove godine pruža podrška ‘Lipovljanskim susretima’ vrijednoj manifestaciji koja promiče i INI bliske vrijednosti. Čestitao je organizatorima na nastojanju da svake godine obogate program novim i atraktivnim sadržajem i tako Lipovljane i ‘Lipovljanske susrete’ učine zanimljivim za sve generacije stanovnika županije i brojne goste.

Ugovore o sponzoriranju potom su potpisali Zoran Bonjaj, u ime INA-e, Mario Ribar, u ime općine Lipovljani i Željko Pogačić, u ime UHDVDR-a, ogranak Lipovljani. Još jednom je INA-i i njihovim predstavnicima zahvalio Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, čestitao im što će ove godine biti generalni sponzor ‘Lipovljanskih susreta’, te ih pozvao na ovu trodnevnu kulturnu i turističku manifestaciju nacionalnih manjina Republike Hrvatske u Lipovljanima. Potpisivanju ugovora o sponzorstvu bili su prisutni još Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani i Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content