• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Članovi Mjesnog odbora suglasni oko nastavka uređenja Lipovljana

Članovi Mjesnog odbora Lipovljani suglasili su se s prijedlogom da se i iduće, 2021. godine ulože sredstva u uređenje Lipovljana, kroz program nabavke još sprava za dječje igralište, kroz uređenje parka, sadnju cvijeća, te uređenje oglasnih mjesta, primjereno novčanim sredstvima kojima će raspolagati. Sastanak članova Mjesnog odbora Lipovljani održan je u ponedjeljak, 14. prosinca u općinskoj vijećnici.

Dubravka Hubak, predsjednica MO Lipovljani, podijelila je financijsko izvješće o radu i troškovima Mjesnog odbora Lipovljani u 2020. godini, a usmeno se osvrnula na akciju obnove, proširenja i uređenja dječjeg igrališta u centru naselja. U ovoj godini MO Lipovljani imali su ukupno prihoda u visini od 75.251 kunu, od čega sredstva proračuna Općine Lipovljani u visini 30.000 kuna i donacije prikupljene za dječje igralište u visini 37.250 kuna. Ukupni rashodi su 68.302 kune, a odnose se na kupnju i opremanje dječjeg igrališta u parku. Za iduću godinu ostaje im 6.974 kune.

Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, koji je bio prisutan na sastanku članova MO Lipovljani, naglasio je da će i iduće godine moći računati na 30.000 kuna iz općinskog proračuna. Pohvalio je rad članova Mjesnog odbora, i posebno angažiranje na prikupljanje donacija, kojima je obnovljeno dječje igralište na veliku radost djece i njihovih roditelja, jer sigurnost korištenja sprava za igranje je potpuna.

Članovi Mjesnog odbora Lipovljani razgovarali su o planovima uređenja Lipovljana, no zbog izolacije i poslovnih obveza od 9 članova na sastanku su bila prisutna 4 člana, pa nije donijeta konačna odluka, osim načelnog stava da se uređenje Lipovljana i dječjeg igrališta nastavlja i u idućoj godini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content