• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA KUGLAČKOG KLUBA ‘SLAVONAC’ IZ LIPOVLJANA

Članovi Kuglačkog kluba ‘Slavonac’ iz Lipovljana održali su u subotu, 22. travnja redovnu izbornu godišnju Skupštinu. Na Skupštini su izabrali novo čelništvo kluba. Za predsjednika u slijedeće 4 godine izabran je Danilo Herić, za dopredsjednika Darko Miško, a za tajnika i blagajnika kluba Željko Vacula.

                O prošlogodišnjem radu Kuglačkog kluba ‘Slavonac’ iz Lipovljana na Skupštini je govorio Željko Vacula, a podnio je i financijski izvješće o poslovanju kluba.

                Nakon dobro odrađenog proljetnog dijela prvenstva, tijekom prošle godine, osvojili su 3. mjesto, a jesensku sezonu započeli s dva pojačanja i željom da zasjednu na vrh tablice 3. kuglačke lige u kojoj su se natjecali. To su prošle jeseni i ostvarili, pa su ciljevi kluba ispunjeni za 2016. godinu.

                U financijskom djelu rada kluba prošle godine ostvarili su 27.450 kuna, od čega iznos od 19.549 kuna od sredstava iz proračuna Općine Lipovljani. U isto vrijeme potrošili su 23.718 kuna, a najviše troškova imaju za korištenje kuglane u Novskoj, što ih je u 2016. godini koštalo čak 13.680 kuna.  Za ovu godinu planiraju prihod iz više izvora u visini od gotovo 30.000 kuna.

                Njihove rezultate u prošloj godini pohvalio je, a na njima i čestitao, Josip Štavalj, bivši općinski vijećnik Općinskog vijeća Lipovljani, u netom završenom 4-ro godišnjem mandatu, koji je kuglače ‘Slavonaca’ pozdravio i u ime Maria Ribara, načelnika općine Lipovljani.

                Nakon predočenih izvješća o radu i financijskom poslovanju u 2016. godini, prihvaćen je i plan financiranja za 2017. godinu, u kojoj će se kuglači ‘Slavonaca’ iz Lipovljana od jeseni natjecati u 2. kuglačkoj ligi. Potom je Danilo Herić izabran za predsjednika, a Darko Miško, treći igrač lige po kuglačkim rezultatima, za dopredsjednika Kuglačkog kluba ‘Slavonac’.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content