• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODRŽAN MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR U KRALJEVOJ VELIKOJ

Igrači NK ‘Sloga Maris’ iz Jazavice-Roždanika pobjednici su ovogodišnjeg memorijalnog nogometnog turnira ‘Vitamvas – Relić – Šimec – Polaček’, koji za svoje negdašnje igrače, poginule i umrle hrvatske GEDSC DIGITAL CAMERAbranitelje, svake godine krajem srpnja organizira NK ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike. U finalnoj utakmici, u nedjelju, 31. srpnja ekipa ‘Sloga Maris’ pobijedila je ekipu NK ‘Matija Gubec’ iz Kutine s 4:1, i zasluženo slavila na ovom dvodnevnom turniru.

GEDSC DIGITAL CAMERAPrvog dana turnira, u subotu, 30. srpnja, ovogodišnji, 25. po redu turnir otvorili su baš budući pobjednici, nogometaši NK ‘Sloga Maris’, koji su u prvoj utakmici pobijedili momčad ‘Croatie’ iz Stare Subocke s rezultatom 3:1.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPotom je odigrana revijalan utakmica najmlađih nogometaša. Mlađi i stariji pioniri NK ‘Stari Grad’ ugostili su svoje vršnjake iz Jasenovca. Na velikom terenu budući veliki nogometaši pokazali su jaku borbenost, a s 3:2 pobijedila je ekipa NK Jasenovac.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAU drugoj utakmici turnira, domaćini, ekipa NK ‘Stari Grad’ i ekipa ‘Matija gubec’ iz Kutine odigrali su neriješeno 1:1, a nakon izvođenja jedanaesteraca u finale su se plasirali gosti iz Kutine, rezultatom 4:3.

U nedjelju, 31. srpnja, utakmicom za 3. mjesto započeo je drugi, završni dan memorijalnog turnira u Kraljevoj Velikoj. Domaća ekipa ‘Starog Grada’ smogla je snage i s 2:1 pobijedila je ekipu ‘Croatie’ iz Stare Subocke.

16-ftkVeterani ‘Starog Grada’ iz Kraljeve Velike ugostili su veterane NK Brinjani, u revijalnoj utakmici prije finalne utakmice turnira. Po velikoj vrućini uspješniji su bili gosti i pobijedili s 3:1.

U finalnoj utakmici odlična ekipa ‘Sloge Marisa’ igrala je organizirano i dobro, i postigla je 4 gola. Pobijedili su ekipu iz Kutine ukupnim rezultatom 4:1, i pokazali se kao trenutno najspremnija ekipa. Po odigranoj finalnoj utakmici upriličena je svečana dodjela nagrada.

14-IMG-20160731-WA0002Na dobro organiziranom turniru, domaćine je pohvalio Tomislav Luukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani. Istako je kao je ovaj jubilarni turnir opet podsjetio igrače i posjetitelje na poginule i umrle branitelje, zahvalio je svima na sudjelovanju na turniru, a posebno najmlađima. 15-IMG-20160731-WA0012Pobjednicima je čestitao na odličnim igrama i osvajanju turnira, i zajedno s Markom i Josipom, sinovima umrlog branitelja Darka Relića, te uz prisutnost njegove majke Marije Relić, uručio je osvojene pehare.

Svima se zahvalio i Željko Sijarto, predsjednik Nk ‘Starog Grada’, koji ovim turnirom njeguje sjećanja na svoje poginule i umrle igrače i ponos kluba. Njime se najavljuje i nova natjecateljska sezona koja započinje 28. kolovoza.

Damir SMETKO

GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERAGEDSC DIGITAL CAMERAGEDSC DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAGEDSC DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content