• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ČESTITKA POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Odlukom o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske i Deklaracijom o proglašenju suverene i samostalne Republike Hrvatske, Hrvatski Sabor je 25. lipnja 1991. izrazio legitimnu i referendumom utvrđenu želju građana Republike Hrvatske da krenu vlastitim putem. Taj put bio je trnovit, ali snaga i vjera u vlastite snage dovela je do pobjede.

Danas, 27 godina poslije, tog dana prisjećamo se s ponosom, uz duboku zahvalnost svim hrvatskim braniteljima i poštovanjem prema svima onima koji su svoje živote položili na oltar Hrvatske nam Domovine kako bismo mi danas živjeli u miru i slobodi.

Sa željom da nas to povijesno iskustvo i ponos nadahne i danas, te da ne gubimo vjeru u bolju budućnost, svim mještanima Općine Lipovljani, u ime svih djelatnika Općine Lipovljani, te u ime Općinskog načelnika, želimo sretan Dan državnosti Republike Hrvatske.

                                                                                   OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                         Nikola Horvat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content