• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Za učenike škole i sudionice europskog projekta ‘Kreativni čitatelji’ radionice održao Siniša Cmrk

Siniša Cmrk, voditelj nekadašnje najpoznatije televizijske dječje zabavne emisije ‘Turbo Limach Show‘, gostovao je u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima, u srijedu, 16. listopada. Održao je dvije radionice s učenicima pod nazivom ‘Zvrkaonica’. Zabavne i poučne radionice Siniše Cmrka pratili su, uz puno zabave i smijeha svi učenici osnovne škole.

Osim učenika i učitelja, zabavnu radionicu pratile su i gošće iz škola u Latviji, Češkoj, Sjevernoj Makedoniji i Grčkoj, koje borave u Lipovljanima, a sudionice su projekta Kreativni čitatelji/Creative Readers. Projekt se financira europskim sredstvima, trajat će dvije godine, a započinje u Osnovnoj školi u Lipovljanima. Uz njih, ‘Zvrkaonicu’ su pratili i učitelji iz Splita i Vidovca, koji su također u posjetu Osnovnoj školi u Lipovljanima u okviru programa čitanja lektire.

‘Zvrkaonice’ su obilovale zabavom i smijehom, ali su bile jedan od primjera kako učitelji mogu, i na koliko načina sve, zainteresirati učenike za pozornost, za sudjelovanje u nastavi, za pažnju učenika. Takav pristup nije lagan posao, ali sigurno se dugo pamti, kao što će učenici dugo pamtiti ovo gostovanje Siniše Cmrka u Osnovnoj školi u Lipovljanima.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content