• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAVRŠENO UREĐENJE PRILAZNOG PUTA AMBULANTI U LIPOVLJANIMA

Asfaltiranjem parkirališta, pristupne ceste i pješačke staze, u petak, 18. studenog, završeno je uređenje oko zgrade u kojoj su smještene zdravstvene ambulante i ljekarna Doma zdravlja, u Lipovljanima. Projekt kompletnog uređenja GEDSC DIGITAL CAMERAvrijedan je nešto više od 180.000 kuna. Većina potrebnog novca osigurana iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (100.000 kuna), dio potrebnih sredstava donirala je i INA (20.000 kuna), a ostatak financijskih sredstava osigurala je općina Lipovljani iz svog proračuna.

Ugovaratelj u izvođenju ovoga projekta, bilo je komunalno poduzeće ‘Lipkom servisi’ iz Lipovljana, s kooperantima, a radovi su započeli u svojoj 1.fazi još u jesen 2015. godine. Dio potrebnih radova na uređenju oko zgrade Doma zdravlja u Lipovljanima, napravljen je tada, a ostatak je završen tijekom rujna ove godine.

GEDSC DIGITAL CAMERAAsfaltiranjem ceste, nogostupa i parkirališta, koje su odlično izveli djelatnici ‘Strabaga’, kooperanta u ovom projektu i iscrtavanjem parkirnih mjesta na novopostavljenom asfaltu, završeno je uređenje prilaza Domu zdravlja u Lipovljanima. Time je dovršen još jedan vrijedan projekt uređenja komunalne i prometne infrastrukture.

Kako nisu sudjelovali u financiranju uređenja okoliša zgrade u Lipovljanima, Dom zdravlja Kutina, u okviru kojeg radi i Dom zdravlja (ambulanta) u Lipovljanima, pridružili su se ovom projektu obnove na samom objektu i to obnovom djela krovišta zgrade Doma zdravlja.

Uređenje pristupa Domu zdravlja u Lipovljanima priželjkivali su i svi korisnici ove ustanove, s područja općine Lipovljani, a završetkom i realizacijom ovog projekta, ostvaren je još jedan projekt, koji je predviđen i planom rada Mjesnog odbora Lipovljani za 2016. godinu.

Damir SMETKO

GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content