• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Zasjala nova rasvjeta u župnoj crkvi u Lipovljanima

Dok se obnavlja glavni oltar župne crkve sv. Josipa u Lipovljanima, radi se i na obnovi i uređenju ostalih potreba u crkvi. Početkom kolovoza završeno je postavljanje nove rasvjete u crkvi, koja je po prvi puta zasvijetlila na misnom slavlju za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kad su ju i vjernici mogli vidjeti.

Da bi zasvijetlila nova rasvjeta u župnoj crkvi, radovi su bili opsežni. Postavljena je kompletno nova elektro instalacija unutrašnjosti crkve, a stara mreža je napuštena. Rasvjeta je podignuta, a ugrađena su i nova rasvjetna tijela. Moderna rasvjeta davat će i prirodniju svjetlost, a manje trošiti kilovata u odnosu na dosadašnju potrošnju. Za obnovu i postavljanje nove rasvjete u unutrašnjost župne crkve sv. Josipa u Lipovljanima, izvođaču radova plaćeno je 60.000 kuna.

Općina Lipovljani, iz općinskog proračuna uplatila je župi sv. Josipa sredstva u visini 60.000 kuna, od ukupno planiranih 200.000 kuna za ovu godinu, tako da je kompletna investicija postavljanja nove rasvjete u župnoj crkvi pokrivena tim novcem – rekao nam je župnik Tomislav Pavlović, koji vrijedno radi na obnovi i uređenju župne crkve u Lipovljanima, ali i na zaštiti i uređenju sakralnim objektima u čitavoj lipovljanskoj župi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content