• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAMIJENJENE DOTRAJALE SIJALICE, OBNOVLJENA I PRODUŽENA MREŽA JAVNE RASVJETE

Gotovo 50 neispravnih sijalica javne rasvjete, na cijelom području općine Lipovljani, zamijenili su djelatnici EMGD-a iz Kutine, početkom studenog, tijekom jesenskog dijela održavanja javne rasvjete na području općine Lipovljani. 1-wp_20161122_12_43_09_pro-001Osim zamjene izgorjelih sijalica, obnovljena je, ali i produžena mreža javne rasvjete, pa je u obnovu i uređenje javne rasvjete na području općine Lipovljani, ove jeseni uloženo oko 45.000 kuna. Sredstva su to koje se, uglavnom, prikupe plaćanjem komunalne naknade stanovnika općine Lipovljani.

GEDSC DIGITAL CAMERAU dva navrata, početkom studenog, djelatnici EMGD-a iz Kutine vršili su zamjenu dotrajalih sijalica na mreži javne rasvjete općine Lipovljani. Uz zamjenu žarulja, u ulici  Augusta Šenoe, u blizini osnovne škole u Lipovljanima, radnici EMGD-a zamijenili su i 3 drvena nosiva stupa, koji su već dotrajali, pa su bili prijetnja za prolaznike, ali i za samu elektro mrežu.

Osim izmjene stupova u ulici Augusta Šenoe, produžena je i mreža javne rasvjete, u Slavonskoj ulici u Lipovljanima, do zadnjeg domaćinstva u nizu. Postavljena su dva nova nosiva stupa, povućena je elektroinstalacija i montirana je javna rasvjeta. Vrijednost radova na ovoj obnovi i produžetku mreže javne rasvjete nešto je veće od 16.000 kuna, tako je ove godine u održavanje rasvjete, obnovu stupova i njeno produženje uloženo oko 65.000 kuna iz proračuna Općine Lipovljani.

Damir SMETKO

1-plan-nove-javne-rasvjete GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content