• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Vesela i zabavna predstava u parku na Maloj pozornici

Nakon dužeg vremena, mala pozornica u lipovljanskom parku, oživjela je pjesmom i zabavom za najmlađe stanovnike i njihove roditelje. U petak, 31. srpnja, u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Lipovljani, u večernjim satima, kolaž dječjih predstava na otvorenom izveli su članovi’ Šarenog svijeta’ iz Zagreba, kojeg vodi Ivica Kolmar.

Poštujući sve zaštite mjere koje se odnose na otvoreni prostor, Ivica  i Viktor, izveli su kolaž dječjih, edukativnih i raspjevanih predstava, a nakon njih mađioničarske trikove izvodio je njihov gost – veseli mađioničar. U jednosatnoj, veseloj predstavi putovalo se s konjima, učilo se o kravama i vrištalo s papagajima. Mađioničar je za svoje točke imao male pomoćnika iz publike, a za kraj vesele ljetne večeri, u goste je stigao i Miki Mause, s kojim su se mladi Lipovljanci mogli i fotografirati.

U pomanjkanju događaja i društvenih okupljanja, dječja predstava u parku, pravo je osvježenje, i dobro je primljena od najmlađih gledatelja, ali i njihovih pratitelja, mama i baka. U ostvarenju ovog programa Narodne knjižnice i čitaonice Lipovljani, za najmlađe Lipovljance, financijski je pripomoglo i Ministarstvo kulture RH. Za dobar ugođaj izvođačima i zabavljačima iz Zagreba, na kraju predstave zahvalila je Marita Štelma, ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Lipovljani i pozvala ih da opet dođu zabaviti najmlađe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content