• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VATROMET, GRUPA „PROFEEL“ I MLADEN GRDOVIĆ RASPLAMSALI ATMOSFERU DRUGE ZABAVNE VEČERI „SUSRETA“

Nakon vatrometa i lijepog nastupa kulturno-umjetničkih društava nacionalnih manjina koji kroz svoje nastupe čuvaju tradicijsku kulturu, više tisuća posjetitelja zabavilo se do ranih jutarnjihsati na koncertu uz dva glazbena izvođača.

Prvo je nastupio odlični glazbeni sastav „Profee“ koji je već na prvoj pjesmi svojim obradama pjesama užario atmosferu i dao naslutiti kako će ovo biti fenomenalna večer. Tako je i bilo, jer ubrzo se na pozornicu popeo Mladen Grdović, zvijezda večeri. Izvođenjem većine svojih hitova Grdović nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nekoliko tisuća posjetitelja, od najmlađih do onih starijih, pjevalo je u sav glas sa pjevačem do kasno u noć. Uvijek raspoloženi za potaknuti odličnu atmosferu, u toj službi nisu podbacili niti ovoga puta u Lipovljanima.

 Lipovljanska publika veselila se cijelo vrijeme koncerta, dok je Mladen Grdović još jednom dokazao kako je jedan od ponajboljih zabavljača hrvatske estrade.

Na kraju, s pozornice „Lipovljanskih susreta“ još jednom su zasvirali članovi grupe „Profeel“. Svirali su do ranih jutarnjih sati, a pratili su ih posjetitelji koji se nisu umorili od bogatog zabavnog programa drugog dana „Lipovljanskih susreta 2018.“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content