• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA, RADNIH BILJEŽNICA I ŠKOLSKOG PRIBORA ZA OSNOVNOŠKOLCE

Općina Lipovljani sufinancirat će nabavu udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora, sukladno Odluci općinskog vijeća od 16. lipnja.

Korisnici prava na sufinanciranje udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora su roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika, polaznika Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovne škole Banova Jaruga i Osnovne škole Novska, s mjestom prebivališta na području Općine Lipovljani.

Sufinanciranje za učenike od prvog do četvrtog razreda iznosi 400,00 kuna, a za učenike od petog do osmog razreda iznosi 800,00 kuna, te se može realizirati u jednoj od knjižara i papirnica u Novskoj (Jelena d.o.o. i TIP d.o.o.) uz predočenje potvrde prethodno preuzete u Općini Lipovljani.

Potvrdu kojom se dokazuje da je dijete upisano u jednu od osnovnih škola (Osnovna škola Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovna škola Banova Jaruga i Osnovna škola Novska) na osnovu koje se može ostvariti pravo na sufinanciranje udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora, može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani, svakim radnim danom od srijede 08. srpnja do petka 31. srpnja, u vremenu od 8 do 14 sati.

Potvrdu može preuzeti samo roditelj, posvojitelj, skrbnik učenika, uz predočenje osobne iskaznice.

Lipovljani, 07. srpanj 2020. godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content