• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SANACIJA KLIZIŠTA UZ LOKALNU CESTU U ULICI BRAĆE RADIĆA

Djelatnici ‘Lipkom servisa’ u petak, 31. listopada, započeli su sanaciju klizišta uz lokalnu cestu, u ulici Braće Radića u Lipovljanima. Izradom oplate, a potom i betoniranjem potpornog zida uz trasu ceste, u dužini od 10 metara, zaustavit će se dalje širenje klizišta i osigurati sigurni promet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA               Klizište bankine lokalne ceste nastalo je početkom kolovoza zbog velikih količina oborina i slijevanja vode iz viših dijelova i dvorišta ove ulice. Kako bi se zaustavilo dalje širenje, ali osigurao siguran promet, te očuvala prometnica koja je u potpunosti rekonstruirana kroz ulicu Braće Radića, izvršit će se saniranje oštećenja.

Betoniranje je završeno u petak, 31. listopada, a nakon skidanja oplate uredit će se i bankina ceste. Kako je u tijeku potpuna obnova ulice Ante Starčevića, glavnog ulaza u Lipovljane, trenutno je kroz ulicu Braće Radića pojačan promet osobnim automobilima, pa je sanacija klizišta, osim stanovnika te ulice, važna i za sve koji prolaze tom ulicom prema centru Lipovljana.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content